3 Aralık Dünya Engelliler Günü

• 13 Aralık, 2018
3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet YÜCE “3 Aralık Engelliler Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada; Mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmanın en önemli şartı, bütün bireylerin eşit şartlarda, ortak bir amaç etrafında, birbirini anlayarak ve destek vererek, zorlukları birlikte göğüsleyerek, ileriye bakabilmelerini sağlamaktır. Engelli kardeşlerimizin yaşama sevinçleriyle hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle, tüm engelli kardeşlerimizin, “3 Aralık Engelliler Günü” nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yaşam diliyorum dedi. Açıklamanın sonunda Üniversitede engelli olarak çalışan Özgür TÜRKELİ’ ye diğer engelli çalışanların şahsında göstermiş olduğu üstün gayret ve hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Plaket takdimine İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet YÜCE’nin yanı sıra Şube Müdürleri Süleyman ÇOBAN ve Harun MOLLAOĞLU ile Temizlik Şefi Mehmet ERDOĞAN’ da katılım gösterdi.