Temel İlk Yardım, Meslek Hastalıkları, Tütün ve Alkol Ürünlerinin Zararları Hakkında Eğitim

Temel İlk Yardım, Meslek Hastalıkları, Tütün ve Alkol Ürünlerinin Zararları Hakkında  Eğitim
  • 17 Ekim, 2018

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı olarak 09.10.2018 ila 16.10.2018 tarihlerinde 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 üncü Maddesi gereği kadroya geçirilen işçilerimiz için Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda ” Temel İlk Yardım, Meslek Hastalıkları, Tütün ve Alkol Ürünlerinin Zararları Hakkında  Eğitim” düzenlendi. Temizlik, güvenlik ve büro iş kolu kodunda çalışan işçilerimiz için, İşyeri hekimimiz Dr. Asuman ÇAYLAR  tarafından eğitim verildi. Eğitime, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet YÜCE ile Destek Hizmetleri Şube Müdürü Harun MOLLAOĞLU’da iştirak etti.