• 12 Mart, 2018

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığının ev sahipliğinde “1. Yükseköğretim’de İdari ve Mali İşler Daire Başkanları: Mevzuat, Uygulama ve Birliktelik Toplantısı” düzenlendi.

9-11 Mart tarihleri arasında Alanya BERA Hotel’de düzenlenen toplantıya 40 üniversitenin İdari ve Mali İşler Daire Başkanları ve aileleri katıldı.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile ALKÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı (İMİD) Mehmet Turgay Mart’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve bu yıl ki konusu taşeron işçilerin kadroya alınmasındaki işleyiş ve mevzuat olarak belirlenen toplantıya Kamu Yönetim Uzmanı Akın Şimşek ile Kamu İhale Mevzuat Uzmanı Mustafa Mutlu konuşmacı olarak katıldı.

İki gün boyunca süren eğitim ve istişare toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALKÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Turgay Mart, salonda bulunan daire başkanlarına hitaben “Bu toplantıyı gerçekleştirmenin İdari ve Mali İşler Daire Başkanlıklarının karşılaştığı problemlerini çözmek ve üniversitelerde uygulama birlikteliği sağlamak açısından değerli olduğunu düşünüyorum. Bize bu fırsatı veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na teşekkür ediyorum” dedi.